e-shop

NOVINKY – LÉTO 2023 – T1P Almond a T4 Almond

Na letošní letní měsíce jsme pro Vás vytvořili další inovace oblíbených typů T4 a T1P ve vzdušných a přírodních barvách. Obě varianty jsme pojmenovali Almond.

Správně tušíte, že nás inspirovala opět příroda a její rozmanitost. Konkrétně jemná barva skořápek mandlí s lehkou patinou barvy pražených mandlových jader.

Typ T4 Almond je navíc dostylovaný moderním vypalováním a měděnými šrouby.

Typ T1P Almond zdobí kelované víko s trendy černým provázkem na spodní i vrchní části rakve, doplněné elegantními černými madly. Obě varianty uvádíme na trh včetně výbav.

Věříme, že Vás naše "Almondky" zaujmou a prorazí si cestu do Vašich nabídkových katalogů.

T1P Almond

Přírodní světlý odstín inspirovaný peckovicí mandloně je zvýrazněn lehkou patinou barvy pražených mandlí. Barevný odstín dává vyniknout kvalitě použitého dřeva. Moderní elegantní vzhled je umocněn jednoduchým profilováním víka, doplněný výraznou černou šňůrkou ladící k odstínu rakve jak po obvodu víka, tak ve spodní části rakve.

Rakev je nabízena v setu s elegantními černými madly, ozdobnými šrouby a barevně sladěnou textilní výbavou, která zvýrazňuje a dotváří luxusní vzhled celého kompletu. Rakev je určena jak pro obřadové, tak pro kremační rozloučení. Rakve jsou vyráběny z masivního topolového dřeva. Pro církevní obřad je možno alternativně dodat také kříž.

  • T1P almond
  • T1P almond otevřená

T4 Almond

Přírodní provedení v odstínu světlé peckovice mandloně s jemnou patinou pražených mandlí je moderní a nadčasové. Jednoduché tradiční provedení rakve s dvojitým profilováním je zvýrazněno ozdobným vypálením s obloučkovým reliéfem, který je na obvodu víka také zvýrazněn lehkou patinou v odstínu rakve.

Rakev je určena jak pro obřadové, tak pro kremační rozloučení. Součástí rakve jsou čtyři ozdobné šrouby v barvě mědi a barevně sladěná textilní výbava. Rakev je určena jak pro obřadové, tak pro kremační rozloučení. Rakve jsou vyráběny z masivního topolového dřeva. Pro církevní obřad je možno alternativně dodat také kříž.

  • T4 almond
  • T4 almond otevřená