e-shop

Den otevřených dveří – SETORA 2014

Rok se sešel s rokem a ve čtvrtek 22. 5. 2014 v Setoře jsme připravili pro naše obchodní partnery další Den otevřených dveří.

V loňském roce jsme nasadili „laťku hodně vysoko", ale i tak doufáme, že letošní rok jsme zvládli stejně dobře jako v minulém roce.

Cílem setkávání v Setoře je nejen poděkování za obchodní spolupráci, ale též diskuze o nových problémech, novinkách v oboru, změnách, ale i setkávání se s přáteli, obchodními partnery a v neposlední řadě i možnost využití nabídky různých sportovních aktivit i hýčkání a odpočinek v relaxačním centru v Resortu Sv. Kateřina.

Termín letošního Dne otevřených dveří byl vybrán záměrně v týdnu, kdy si město Počátky připomíná 725 let od svého založení.
Celý týden se konali různé připomínkové akce, uskutečnil se krásný hudební koncert za účasti předsedy Senátu PČR Milana Štěcha a hejtmana Vysočiny
MUDr. Jiřího Běhounka, proběhly návštěvy z partnerských okolních měst a obcí i spřáteleného švýcarského Konolfingenu.
Součástí oslav byly i exkurze ve významných podnicích a institucích města, jako například ZŠ Otokara Březiny, MŠ Počátky, LDN Počátky a též u nás v Setoře.

Překvapil nás velký zájem místních spoluobčanů o prohlídku našeho výrobního závodu.
Návštěvníků z řad laické veřejnosti bylo více než 200 !!! a všichni byli překvapeni úrovní našeho provozu a novými technologiemi, které v Setoře máme. Přišla se na nás podívat i konkurence z firmy Moser.

Brzy ráno ve čtvrtek 22. 5. 2014 nastal den „D" pro Setoru a její obchodní partnery.
Letošním výstavním partnerem byla firma M+V Velké Meziříčí, která předvedla auto s pohřební vestavbou.

Oficiální část akce začala v 10 hodin přivítáním účastníků majitely společnosti, představením nové kolekce rakví pro rok 2014 a upřesněním harmonogramu celého dne.

Návazně byly představeny novinky pro sezónu 2014. Mezi letošní novinky patří rozšíření prodejní řady rakví o přírodní odstín T4 natur a kovově černo-červenou T 4 red , oba typy jsou vypalované ornamentem.
Novou řadou v naší kolekci jsou rakve s označením T1P, zdobené bavlněnou šňůrkou, obloukovými madly a dřevěným křížkem, a to ve dvou nových odstínech. První rakev s označením T1P silver v barvě ledového stříbra, druhá novinka je v barvě černého luxusu a elegance s označenímT1P black.
Všechny novinky lze objednávat s různými variantami kompletace, včetně kříže, obloukových madel a textilní výbavy.

Po oficiálním zahájení přišla na řadu ochutnávka občerstvení, společné besedy nad kávou a proběhly prohlídky výrobního závodu s odborným výkladem našeho výrobního personálu s představení technologických novinek ve výrobě.
Naši hosté měli opět možnost shlédnout celou výrobu rakví a mnozí byli překvapeni náročností celého procesu s přísným důrazem na ekologii i stálé zlepšování kvality finálního výrobku, rakví značky SETORA.

Neoficiální část začala obědem v Resortu Svatá Kateřina letos opět s českým menu.

Odpoledne měli hosté možnost využít široké nabídky relaxačních služeb, sportovnější z nich si mohli zastřílet na střelnici, prověřit zručnost na golfovém odpališti, vystoupat na věž v Počátkách, či jen tak vyrazit na procházku do nádherné přírody v okolí Resortu.

Zakončení celého dne proběhlo vyhodnocením soutěží o největší objednávku, nejlepšího střelce a golfistu s nejdelším odpalem. Vítězům byly předány věcné ceny a v 16,30 hodin při závěrečném
Coffee breaku byl náš den ukončen.

Dne otevřených dveří se účastnili členové orgánů Sdružení pohřebnictví ČR.

Děkujeme všem obchodním partnerům, zástupcům SP ČR i ostatním vystavovatelům za hojnou účast a podporu, věříme, že se všem akce líbila, že dokázala spojit příjemné s užitečným a nabídnout malé zastavení a odpočinutí v dnešní uspěchané době.

…, tak zase příště v SETOŘE, zachovejte nám svou přízeň a nezapomeňte, že stále platí: „kdo nebyl v Setoře, jako by nebyl"