e-shop

Lísek 2015

Setora Počátky patří k tradičním účastníkům a vystavovatelům na kontraktačních trzích při příležitosti konání VH SP ČR.

Letošní zasedání připadlo na pátek 20.3.2015, VH na 21.3.2015.

Setkání se Setorou proběhlo v našem výstavním koutku, kde jsme představili novinky ve výrobě rakví pro rok 2015. Vše jsme odstartovali přípitkem a předáním květiny všem přítomným dámám. Setkání bylo velmi příjemné a přátelské.

Večer pokračoval ve společenském duchu a vyvrcholil losováním tomboly. Celým večerem se nesla pohodová a milá atmosféra.

Sobotní ráno začalo kontraktačními trhy. Pro naše obchodní partnery jsme připravili „stánek" plný nových typů rakví i trendy odstínů. Představili jsme rozšířenou řadu loňských novinek v typové řadě T1P – v roce 2014 T1P Black a T1P Silver, rok 2015 T1P Mokka a T1P Mahagone. Rakve jsou včetně madel, též je možné dodávat je včetně luxusní saténové výbavy, která koresponduje s barvou madel i ozdobných provázků.

Dále jsme představili inovovaný typ dětské rakve. Setora se snaží držet krok s módou a věříme, že se nám to podařilo i pro letošní rok. Pozitivní reakce pohřebních služeb i ostatních návštěvníků nás utvrdily v tom, že jdeme ve výrobě tím správným směrem. Kontraktační trhy probíhaly po celou dobu konání Valné hromady.

Valná hromada SP proběhla za účasti nadpoloviční většiny členů a podařilo se schválit všechny předem avizované úkoly.

Děkujeme všem obchodním partnerům za milé setkání a již nyní se těšíme na další.