e-shop

Mezinárodní veletrh DEVOTA 2015

Mezinárodní veletrh DEVOTA 2015

Měsíc září je každým druhým rokem měsícem veletrhu pohřebnictví DEVOTA v rakouském Riedu, letos v termínu od 25.9 – 27. 9. 2015.

Společnost SETORA se tradičně zúčastňuje tohoto veletrhu pohřebního zboží a služeb, a vystavovali jsme zde letos již po deváté, a to jako jediní vystavovatelé z České republiky.

Pořadatelé pojali celý veletrh jako zdroj zajímavostí a novinek v oblasti pohřebnictví. Bylo zde možno shlédnout mnoho zajímavého ze současných trendů oboru pohřebnictví celé střední Evropy. Výstavy se zúčastnili vystavovatelé z celé Evropy, především Německa, Rakouska, Itálie, Francie, Nizozemí, aj. Výstava těšila se velkému zájmu z řad návštěvníků, jak odborné, tak laické veřejnosti.

Na veletrhu se mimo výrobců rakví prezentovali i dodavatelé z oblasti přestaveb pohřebních vozidel, vybavení obřadních síní, dodavatelé krematorií, hřbitovní techniky, prodejci uren, pohřebního příslušenství a mnozí další poskytovatelé služeb pro pohřebnictví.

I letos jsme v naší expozici představili to nejzajímavější z kolekce námi vyráběných rakví. Velkému zájmu se těšili představené novinky rakví modelové řady T1P určené především na trhy České republiky a Rakouska. Vyvzorovali jsme též několik novinek pro německy mluvící regiony Evropy. Naše exponáty byly prezentovány v zajímavé škále nových barevných kombinací a nových trendů v lisování a zdobení.

Velmi nás potěšilo, že jsme i letos v našem stánku přivítali nejen mnoho zájemců z řad rakouských a německých pohřebních služeb, ale i více než 20 obchodních partnerů z České i Slovenské republiky.

Závěrem bychom chtěli poděkovat organizátorům za skvělou organizaci celého veletrhu a perfektní atmosféru. Především pak děkujeme Vám všem návštěvníkům, kteří jste nás do Riedu přijeli podpořit svou návštěvou a přišli jste se podívat na naší výstavní expozici.

Vážíme si Vaší podpory, názorů a připomínek, které jsou pro nás velkou inspirací a motivací pro naši další práci. Věříme, že se také Vám naše expozice líbila a doufáme, že naši snahu v rámci rozvoje našeho společného oboru oceníte v další společné spolupráci s námi.

Těšíme se na další setkání s Vámi na některém z dalších veletrhů nebo na Dni otevřených dveří v Počátkách v květnu 2016.

… tak „ ahoj DEVOTO" a na shledanou na dalším ročníku výstavy v roce 2017

  • Mezinárodní veletrh DEVOTA 2015
  • Mezinárodní veletrh DEVOTA 2015