e-shop

Lísek 2016

Hodnocení z Lísku 2016

Zprávy ze SETORY: Lísek 2016

Setora Počátky, největší výrobce rakví v ČR, patří již řadu let k tradičním účastníkům a vystavovatelům na kontraktačních trzích při příležitosti konání VH SP ČR.

Letošní setkání v Lísku připadlo na předvelikonoční termín 18. 3. – 19. 3. 2016.

Jak se stalo dobrým zvykem, celou akci jsme „ odstartovali“ již v pátek v podvečer v 18,00 slavnostním otevřením výstavního stánku, kde jsme přivítali všechny přítomné účastníky, poděkovali za projevovanou přízeň a společně jsme sklenkou sektu připili na další spolupráci, společné setkání a úspěšnost celé letošní akce SP.

V krátkosti byly též představeny vystavované rakve z naší kolekce pro rok 2016. Setkání probíhalo v příjemné, uvolněné a přátelské atmosféře.

Bezprostředně navazující večer pokračoval ve společenském duchu a vyvrcholil losováním tomboly s hodnotnými cenami. Celým večerem se nesla pohodová a milá atmosféra.

Časné sobotní ráno, před zahájením valné hromady, začalo kontraktačními trhy, kterých se letos účastnilo více vystavovatelů než obvykle. Vystavovatelé byli nejen z oblasti výroby rakví, ale byli též zastoupeni i vystavovatelé ostatního pohřebního zboží.

Pro naše obchodní partnery jsme připravili „stánek“, kde byly představeny novinky rakví modelové řady T1P, kterou jsme rozšířili o další nové trendy odstíny. Vystavili jsme novou rakev typu T1P v odstínu white a blue. Věříme, že nejen vystavenými rakvemi Setora drží krok s módou a i pro letošní rok jsme jako firma rozhodně IN!

Pozitivní reakce pohřebních služeb i ostatních návštěvníků nás utvrdily v tom, že jdeme tím správným směrem.

Kontraktační trhy probíhaly po celou dobu konání Valné hromady.

Valná hromada SP měla jeden z hlavních úkolů letošního zasedání -

zvolení nových členů do představenstva, dozorčí rady, regionálních zastoupení i ostatních komisí.

Všem zvoleným členů orgánů SP gratulujeme a přejeme hodně sil v nových funkcích v rámci SP ČR.

Ještě jednou děkujeme všem obchodním partnerům za návštěvu našeho stánku, za podporu i milé setkání, a doufáme, že se vám vystavené výrobky líbily a již nyní se těšíme na další setkání,

a tak na shledanou již brzy u nás v SETOŘE v Počátkách na

DNI OTEVŘENÝCH DVEŘÍ dne 18.5.2016.

kolektiv pracovníků SETORA