e-shop

Lísek 2017

Vážení obchodní přátelé,

Společnost Setora, spol. s r.o. Počátky, patří k tradičním účastníkům a vystavovatelům n akontraktačních trzích při příležitosti konání VH SP ČR, a ne jinak tomu bude i v letošním roce.

Ccheme držet krok s novými evropskými trendy a věříme, že se nám daří udávat směry v oblasti výroby rakví nejen v ČR. I pro letošní rok jsme připravili zajímavé novinky. Doufáme, že zaujmou nejen Vás, ale především, že se budou líbit Vašim zákazníkům.

Také letos přinášíme opět něco nového. Nechte se překvapit novými barevnými odstíny, zajímavými vzory a atraktivním zdobením v sortimentu našich rakví (a věřte, že není vždy jednoduché najít nový nápad a "trafit" se do vkusi našich odběratelů) a přijďte nás podpořit do výstavního koutku firmy SETORA.

Srdečně Vás tímto zveme na otevření "výstavního stánku" SETORA, které se bude konat v pátek 17. března v 18.00 hodin, před zahájením společenského večera.

Oficiálně zde představíme novinky pro rok 2017! Přivítáme Vás přípitkem a bude zde prostor prodiskutovat něco ke stále živé problematice pohřebnictví.

V neposlední řadě Vás tradičně v sobotu 18.3. 2017 zveme na kontraktační trhy, které se konají od 8.30 do 12.00 hodin. Těšíme se na viděnou a na setkání s Vámi a zachovejte nám přízeň.