e-shop

Novinky pro léto 2017

Novinky pro léto 2017

Nepřerušený letní provoz a nová rakev s označením S5 mořená/BO.

Vážení obchodní partneři,

Jak jste jistě zaregistrovali, tak zveřejněním ve Sbírce listin se zpečetila Novela zákona o pohřebnictví, která vstupuje v platnost od 1. 9. 2017. S ohledem na tuto skutečnost jsme připravili nový typ celodřevěné bezobřadové rakve, který splňuje veškeré legislativní požadavky. Nová bezobřadová rakev, která je zařazena do nabídky má označení S5 mořená/BO a bude nahrazovat stávající typ oblíbené rakve S4. S5 mořená/BO je zajímavá a cenově velmi dostupná a věříme, že širším uplatněním této celodřevěné rakve při bezobřadových rozloučeních se posune úroveň pohřebnictví zase o krůček vpřed. Rakev S5 mořená/BO je již v sériové výrobě, mnozí z vás ji už obdrželi a měli možnost ji vyzkoušet v praxi. Podle prvních pozitivních reakcí vidíme, že jdeme správným směrem. Držíme všem „palce“ pro zdárné zvládnutí všech změn, které nás čekají.

Dále bychom vás rádi informovali, že jako v minulých letech, tak ani letos nebude SETORA uzavřena z důvodu celozávodních dovolených a vaše objednávky budeme průběžně vyřizovat. Pro lepší letní pohodu máme připravenou celou kolekci rakví včetně nabité textilní výbavy, a proto „Nezabývejte se prací, kterou můžeme udělat za vás!“

Závěrem vám přejeme nádherné letní dny, plné elánu a pozitivních informací, velký relax, pohodu a slunce nad hlavou i v duši. Děkujeme za spolupráci a těšíme se na setkání s vámi.

S pozdravem

kolektiv firmy SETORA Počátky