e-shop

Veletrh pohřebnictví FORUM BEFA HAMBURG 30. 3. 2019

Veletrh pohřebnictví FORUM BEFA HAMBURG 30. 3. 2019

Měsíc březen byl pro Setoru měsícem prezentací novinek na kontraktačních trzích v Lísku u Bystřice nad Pernštejnem, ale i účastí na zahraničním veletrhu BEFA Hamburg, v regionu kde máme prostřednictvím obchodních partnerů silné zastoupení.

Výstava FORUM BEFA je prestižní událostí a rozsahem patří mezi největší akce tohoto druhu v Evropě. Byla by škoda, kdyby se zde neprezentovaly i české firmy, které v oboru pohřebnictví něco znamenají.

Firma SETORA byla jediným výrobcem rakví z České republiky, která v Hamburgu měla svou expozici.

Pro všechny kdo hledáme inspiraci v čem se zlepšit, či odlišit byla výstava BEFA ideální příležitostí, kde načerpat novou energii a shlédnut nové nápady. Více než 40 firem, které v rámci jediného výstavního dne navštívily náš veletržní stánek i obrovská účast více než 2000 návštěvníků z řad odborné veřejnosti, nás utvrdila v tom, že zájem o netradiční inovace, neobvyklý design roste. Snaha odlišit se od zaběhlých standardů je zřejmá v oblasti pohřebnictví, jak v Čechách, tak i v Německu.

Z tohoto pohledu nezůstali „ošizeni“ ani čeští zákazníci, pro které jsme vyvzorovali (v Lísku představili) novou typovou řadu rakví s označením FLORA. Designové novinky i tradiční výrobky zde představilo více než 100 vystavovatelů nejen z Evropy. Moderní pohřební vozy, rakve, svícny, urny a doplňky všeho druhu, hřbitovní technika, workshopy, to vše patří ke každému veletrhu a ani BEFA nebyla výjimkou.

Výstava nejen splnila, ale předčila naše očekávání. Bylo skvělé pozorovat obchodní cvrkot v celém areálu.

…a tak ahoj BEFO a zase někdy příště!

Těšíme se na Vás a zveme všechny naše obchodní partnery na další zahraniční veletrh PIETA DRESDEN, kde budeme vystavovat ve dnech 24. 5. -25. 5. 2019.

Na shledanou na veletrhu Pieta Drážďany!
kolektiv firmy SETORA

  • Veletrh pohřebnictví FORUM BEFA HAMBURG 30. 3. 2019
  • Veletrh pohřebnictví FORUM BEFA HAMBURG 30. 3. 2019