e-shop

VELETRH pohřebnictví PIETA DRESDEN 2019

VELETRH pohřebnictví PIETA DRESDEN 2019

„Čas letí jako bláznivý, já nechytím ho, ani vy“…

Všichni známe pokračování známé písně, ale nejsou to jen slova písně, je to bohužel i nevratná realita každého okamžiku. Termín mezinárodního veletrhu Pieta Dresden 2019 opravdu nějak „rychle přiletěl“ a mezidobí dvou let se rozplynulo v peripetiích každodenního života.

Přípravy mezinárodních veletrhů už máme „vychytané“ několikaletou praxí. Přesto je to týden nákupů, výroby nových typů rakví, balení všeho potřebného do stánku, „doladění“ konstrukce stánku, světelná rampa a… a ještě……………………….. a „nedej Bože“ něco zapomenout, třeba rozdvojku.

Výstaviště v Drážďanech nás přivítalo zalité sluncem a připravené pro vystavovatele ze širokého oboru pohřebnictví. I zde byla firma SETORA jediným výrobcem rakví z České republiky, která zde měla svou expozici. Výstavní plocha celého areálu byla plně využita a vystavovatelé nabízeli kromě rakví, památeční sklo, urny, pohřební vozidla, oblečení, svícny, hřbitovní techniku, zajímavé dekorace obřadních síní a mnoho dalšího a i netradičního z oboru pohřebnictví. Nabídka je široká a určitě si každý z návštěvníků našel něco nového a inspirujícího do dalšího podnikání.

Vždy se nejvíce těšíme na návštěvníky a naše obchodní partnery z Čech. Tentokrát nás přijelo podpořit více než 20 tuzemských pohřebních služeb jak z daleké Moravy, tak i z Čech. Patří jim za to náš VELKÝ DÍK!

Nejenom česká odborná veřejnost, ale i zahraniční partneři hodnotili naši snahu o inovace v nabídce rakví a obě novinky - typy rakví – pohřební set FLORA pampeliška a FLORA růže rozhodně upoutaly pozornost. Pomyslnou „třešničkou na dortu“ (v tomto případně na rakvi) bylo velmi působivé květinové aranžmá, které zaujalo nejednoho návštěvníka veletrhu.

Ale, „Čas letí “ …, a tak dva veletržní dny utekly …. „jako bláznivý“ a Setora se na vás bude těšit na některém z dalších veletrhů.

Stáňa Ryšavá
za kolektiv firmy SETORA

  • VELETRH pohřebnictví PIETA DRESDEN 2019
  • VELETRH pohřebnictví PIETA DRESDEN 2019