e-shop

Lísek 2022

Vážení obchodní přátelé, Setora spol. s r.o. patří k tradičním účastníkům a vystavovatelům na kontraktačních trzích při příležitosti konání Valné hromady Sdružení pohřebnictví v Lísku, a jinak tomu nebylo ani v letošním roce.

Tímto děkujeme Vám všem, kteří jste nás přišli podpořit a přijali pozvání na setkání a představení nového typu rakve, kterou jsme pro Vás nově vyvzorovali.

Účast v Lísku byla jako vždy hojná, užili jsme si společenský večer s bohatou tombolou a v sobotu se též zúčastnili Valné hromady, kde se probrala nejrůznější témata z oblasti pohřebnictví.

Na trzích jsme tentokrát představili novinku snoubící se s naším firemním krédem, kterým je výroba v ekologickém duchu. Sortiment jsme tentokrát rozšířili o minimalistickou přírodní rakev T6 Nature v jemném naturálním odstínu s dřevěnými madly a bavlněnou výbavou. Věříme, že se novinka bude líbit a najde si cestu do Vašich nabídkových katalogů.

Děkujeme za přízeň, kterou jste nám Vaší návštěvou projevili a těšíme se na další setkání s Vámi, třeba na některém z dalších mezinárodních veletrhů, například v květnu ve dnech 26. - 28. 5. 2022 na veletrhu BEFA Düsseldorf.

Kolektiv pracovníků firmy SETORA.