e-shop

Ohlédnutí za veletrhem rakví Pieta Dresden 2023

Ohlédnutí za veletrhem rakví Pieta Dresden 2023

Tradiční veletrh rakví se pořádá pravidelně každé dva roky a letos se konal v termínu 26.-27.5.2023.

Výstavní pavilon se zaplnil výrobci a prodejci různého pohřebního zboží. Nabídka byla poměrně široká a na stáncích byly k vidění různé druhy uren, svícnů a svíček, skleněných ozdob a doplňků, květin, zvukové a počítačové techniky, pohřební techniky, zajímavosti spojené s oborem pohřebnictví, moderní pohřební vozy v nadčasovém designu a … samozřejmě také rakve. I letos jsme zastupovali Českou republiku jako jediní vystavovatelé z Čech a zároveň jsme na výstavišti byli jediní výrobci rakví. Ostatní stánky nabízely směsici rakví od různých výrobců. Letošním trendem celého veletrhu byla jednoznačně ekologie, jednoduché motivy a přírodní materiály.

Náš stánek v tradičních firemních barvách a s exponáty v nových trendy odstínech přesně „zapadal“ do přírodního designu celého výstaviště. Představovali jsme jak novinky pro exportní trh, tak i rakve pro naše české zákazníky. Světlé odstíny exponátů a netradiční květinové aranžmá přilákaly nejen pohřební služby, ale i další návštěvníky.

Vždy rádi uvítáme všechny obchodní partnery, ale na české zákazníky se v zahraničí těšíme obzvlášť. Proto nám srdce „zaplesalo“, když se mezi prvními návštěvníky objevila tvář Ing. Jana Hájka z Ostravy, vzápětí zástupci PS Hrušovany u Chomutova v čele s Mgr. Michalem Fülekym, Plzeň zastupoval Mgr. Kamil Kuna, Vsetín paní Dominika Maleňáková, Kladno pan Jiří Kinkal, Ústí nad Labem pan Jiří Šauer, Nový Jičín paní Miroslava Pavlínová a Prahu pan Martin Uzel z PS Helfi. Děkujeme vám všem, kteří jste se přijeli podívat a podpořili tak naši snahu o propagaci českých výrobků v zahraničí.

Dva dny utekly „jako voda“ a Pieta Dresden 2023 je již minulostí.

Tak přátelé, těšíme se na viděnou s Vámi na některém z dalších zahraničních veletrhů nebo u nás v Setoře v Počátkách, třeba cestou na Resort Svatá Kateřina nebo jen tak na kávu při cestě kolem.
Váš tým Setora

Soubory ke stažení: