e-shop

Poděkování zákazníkům

Vážení obchodní přátelé, děkujeme Vám za návštěvu na našem výstavním stánku na Kontraktačních trzích v Lísku u Bystřice nad Pernštejnem ve dnech 22. - 23. 3. 2024, při příležitosti zasedání Valné Hromady SP ČR.

Vážíme si všech, kteří nás přišli podpořit a přijali pozvání na setkání s přípitkem a představením nových typů rakví, které jsme pro rok 2024 vyvzorovali. Letos jsme připravili rozšíření oblíbené typové řady T1 s označeními T1P Zlatá, T1 H a T1H madla. Věříme, že se Vám budou novinky líbit a najdou si cestu do Vašich nabídkových katalogů.

Vážení obchodní přátelé,
děkujeme Vám za přízeň, kterou jste nám projevili svou návštěvou na našem výstavním stánku na veletrhu BEFA FORUM ve dnech 11. - 12. 4. 2024 v německém Dortmundu. Veletrh rakví, uren, květinových vazeb, automobilů, hřbitovní techniky a dalšího pohřebního zboží se organizátorům opravdu povedl. Překvapil nás obrovský zájem z řad velkoobchodníků a pohřebních 0služeb i velké množství návštěvníků. U všech vystavovatelů byl vidět trend dnešní doby, EKOLOGIE vždy a všude. Naše představené novinky - řada Green Line - přesně „zapadly“ do tohoto trendu a jsme rádi, že je můžeme nabídnout jak zahraničním, tak především českým zákazníkům.

Těšíme se na další setkání s Vámi, tentokrát na Dni otevřených dveří dne 6. 6. 2024 u nás v Počátkách.
Váš tým SETORA.

Soubory ke stažení: